Saturday, 25 August 2012

RAYA SAKAN .

tahun ni kita BERAYA sakan sekali . dari first raya sampai lah sekarang . tak henti-2 raya sampai ke dungun and cheneh nyahh . yang takleh blah sampai ke bandar al muktafi bilal shah aku pergi . 4tahung nak kesampai . sumpah lepas ni takmahu pergi dah aku .  TENGOK ! nampak tak betapa selok nya aku beraya tahun ni ?  haha . actually bukan selok sangat pun tapi sebab aku puasa penuh kan tahun ni ( penuh ke ? ) yang dapat cuti tu tak kira lah . sebab tu cuti bersebab so maknanya puasa penuh lah . moh kita tunjuk sikit gambar raya kita ye . ngeeee ~