Tuesday, 12 June 2012

31 MAY 2012

31 MAY 2012 tarikh ni akan aku ingat sampai bila-2 . even aku dah kahwin sekali pun . :) gatal jugak aku ni . nak sebut pasal kahwin bagai kan . haha . memang sedih gila kot kalau teringatkan tarikh ni . taknak lah mention kenapa kan . macam takbaik cakap pasal orang yang dah takde . tarikh ni lah aku last text and on call with him . now no more text or call from him because he already gone forever .
cewahh . speaking bagai aku kan . HAHA .
sumpah . memang susah nak cari pengganti macam DIA . maybe takkan jumpa sampai bila-2 . aku redha dengan ketentuan ILLAHI . ALLAH lebih sayang dia . apa-2 pun aku bersyukur dapat kenal DIA even sekejap pun .