Friday, 20 January 2012

ARENA RESORT

tengok  tajuk macam best jew kan . padahal nak cerita pasal budak plkn arena resot jew . HEHE . first dapat surat plkn tuh seronok sangat tengok nama tempat dye . PLKN ARENA RESORT , TEMERLOH . ingatkan dekat lah dengan resort kan . tapi bila sampai tuh hampehh . resort celah hidung mananya . nama jew pun . :) . aku rindu kot weh dekat dorang semua . especially PUTERI , WANA AND ATEH . sedih bila teringat semula . rasa macam nak balik semula kem . nie lah gatal kan . bila ada dekat sana , rasa nak balik . bila dah tamat latihan , rasa nak pergi semula . dah macam tamil . tamil pun tak macam nie . HEHE . best kot weh pergi plkn nie . untunglah siapa yang dapat and rugilah pada sesiapa yang tak dapat . jom kita tengok gambar2 plkn aku :)




 nie gambar skuadron MIG . skuadron aku lah tuh . dorang semua memang sporting habis lah :)



nie lah diantara kawan yang aku rapat dekat sana . yang tak berapa betul yang pegang sudu tu nama dia WANA . yang sorang lagi tu ATEH . yang sorang lagi . jeng  jeng . kat bawah lah gambar dia . HEHE


nie lah yang aku paling rapatnya . nama dia PUTERI . tapi kitaorang semua panggil dye BABY . sweet kan dye . sesuai lah nak panggil baby nya . :)


nie meja makan aku . bersepah pinggan atas meja . boleh dikatakan meja paling bersih(kotor) terabad itu . HEHE . kalau time makan dengan dorang semua lah . makan saing lah katakan :)


masa malam lambaian desa . comel kan dorang . malam last lah katakan , mestilah masing2 nak nampak cantik kan . bila lagi nak melawakan diri dihadapan wira2 , jurulatih , and komandan2 . kalau tak asyik kena pakai baju pengguin jew .

tarian orang asli . comel dorang :)


muahh sikit dekat mak :) . nie jurulatih skuadron kami . rindu sangat dekat mak . mak memang baik gila . untung kitaorang dapat mak .


skuadron kitaorang ad cina and india juga taw . satu malaysia lah katakan . yang cina jew ada gambarnya . yang india tak ada . pemalu orangnya india tu . :)


kakak ! i miss u damn much . nama sebenar dia suraya tapi aku panggil dia kakak sebab ada orang cakap aku dengan kembar . karut jew kan . aku suka gambar nie . :)


amek kau . terkejut nyahh . siap nak pergi berperang lagi . senapang tak tahan tu . HEHE . wira MIG .


sebelum balik berkhemah . memang khemah yamg paling bersih lah . dahlah bocor . tidur dalam hujan . memang aku suka lah kan .


                                              pertandingan kawad :)


       sebelum persembahan TTS ( tempur tanpa senjata )


                   jejaka MIG . sengal dorang nie . gila kamera . HAHA


 aku naik gajah . haa . kau ada ? jangan jelous lah nyahh . * tangan didada mata keatas *


malam last sebelum keesokkannya mahu pulang ke halaman masing2 .penuh dengan bedak2 atas lantai .                  bersepah kan :)


okey lah . sampai sini jelah . tulis banyak korang bosan pulak . aku pun macam dah nak bersepai otak tulis mende alah nie . kbai .

No comments:

Post a Comment